De bedste julefilm

Så blev det endelig jul

bd3bcf75-f8f0-48ca-8879-3bdacd920c27

Så blev det den 23. Dec og det betyder for os noget helt særligt. Det er dagen hvor vi henter vores juletræ oppe for enden af vejen, og sammen bærer det hjem. Der er noget helt særligt over det tidspunkt, og især fordi vi i år er en mere i familien. Hun sov selvfølgelig gennem øjeblikket, men helt fantastisk at hun er hos os. Sidste år til jul, håbede vi på at der lå en lille i maven, men hun lod vente på sig. Hun var alt ventetiden værd, og vi glæder os til lille juleaften hos mormor, og juleaften i vores hus i morgen. Rigtig glædelig jul fra alle os til alle jer🎄

7f51e2c6-def7-4a30-ba1e-722febffda07

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

De bedste julefilm