Vores juleaften

Lille Ms navn er:

6f20cfbc-d1b0-4647-94a1-1a66d56ccf46

Som I nok har regnet ud, har vi ikke kunne finde det perfekte navn til vores datter. Vi har vidst at hun skulle hedde noget med M, men har bare ikke kunne finde det perfekte navn. Faktisk syntes jeg vi havde det perfekte navn, men far, forældre, Fyn og fædreland, har ikke været helt med på ideen. Vi fandt navnet, da Kasper og jeg var på kærestetur da jeg var 4 måneder gravid. Vi læste op fra listen over pigenavne med M, og lige der, fandt vi navnet. Det starter med M og kælenavnet kan være med K så det passer ind med resten af familien. Konrad og jeg startede med at kalde maven det, og da hun kom ud, er vi bare fortsat, men selvfølgelig skal vi alle være enige om navnet, og det er også meget specielt. Navnet er MACKENZIE. Jeg elsker det, og syntes bare det er hendes navn, men for at vi alle er enige, har vi valgt hun skal have et andet fornavn, så hun får det længste navn i Danmark, men som Kasper siger, så er der første 5 ord skrevet når hun skal aflevere en stil. Kan i gætte hvad hendes fornavn bliver

…… Mackenzie

 

 

10 kommentarer

 • Christina

  Maggie – synes det klinger godt : Maggie Mackenzie, men nok ligeså specielt som Mackenzie alene ;). Her har vores søn lige fået 4 efternavne, så han er også på 5 navne i alt. Man føler sig lidt åndssvag, men man kan jo altid vælge nogen af dem fra 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Frk. Vilstrup

   Min mand kalder hende faktisk Maggi som kælenavn, så godt ramt:)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Betina

  Mira

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • anna

  molly/Mollie?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Silje

  Jeg tænker Mina… ville jeg valgt hvis det skulle starte med M:)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tina

  Mackenzie – Meget specielt navn som fornavn, i mine ører lyder det som et engelsk efternavn, altså som hvis det var Nielsen eller Hansen på dansk og så som fornavn. Anna synes jeg klinger godt med Mackenzie – hvis i tænker det mere som et mellemnavn.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette

  Hun kommer til at stave sig igennem livet 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Frk. Vilstrup

   Ha ha ja det er helt rigtigt, men så er de første fem ord skrevet i stilen til den tid;)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nicoline

  Smukt navn! 😁 Og dejligt at se andre der er modige og kreative 😍 Vores datter hedder også Mackenzie ❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Frk. Vilstrup

   Ej hvor dejligt, det er også det smukkeste navn. Er så glad for vi holdt fast i det.

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Vores juleaften