Juletraditioner

De bedste julefilm

 

DSC_0374

Den 23 dec. er er meget vigtig dag for mig. Det er selvfølgelig lille juleaften, og det betyder Muttis og min dag. Vi var i mange år, bare os i juledagene, og den ene dag på året står i vores hyggelige tegn. Hvert år mødes vi og spiser lækker mad, gerne spinat lasagne eller skinke med grønlangkål. Vi drikker champagne og vigtigst af alt ser vi Marley and Me. Vi elsker den film, og det er ikke jul før vi har set den. Det er som sådan ikke en jule film, men for os er det ikke rigtigt jul, før vi har set den. I år skal vi også se en anden jule yndling nemlig Mens du sov. Åhhhh hvor jeg dog elsker julefilm, derfor har jeg lavet en liste, hvis du også har lyst til at hoppe under et tæppe i sofaen i juledagene.

Billedresultat for marley and me

Bedste film i julen:

Alene hjemme

Billedresultat for alene hjemme

Det bliver ikke rigtig jul, før vi har set den film. Konrad har det de første 15 min nok 100 gange. Jeg har syntes noget af det var for uhyggeligt, men måske han er stor nok i år.

Mens du sov

Billedresultat for while you were sleeping sandra bullock

Filmen der lærte mig om julesweatre, og amerikansk jul. Jeg elsker den film, og så er det en rigtig chick fick, som man bare skal se.

Elf

Billedresultat for elf

Den hyggelige familie film som handler om en nisse, der er virkelig sjov og underlig. Den skal vi også se i jule dagene.

Snemanden

Billedresultat for snemanden raymond briggs movey

Det er ikke rigtigt jul før vi juleaftens dag har set snemanden. Jeg kan høre sangen igen og igen, den er så smuk og så kan det endelig blive jul.

4 kommentarer

 • anna

  Kære Mette
  Jeg elsker din blog – din blog er så optimistisk, hyggelig og du har samme livsglæde, og kærlighed til det nære, til familien som jeg selv har og det er trygt og rart – jeg tror jeg vil starte samme tradition med en mor- datter hyggedag op til jul måske kunne det være en ide at invitere min mor på julefrokost i smukke tivoli? det tror jeg jeg vil. Jeg tænkte om du kunne anbefale dine yndlingsbutikker i Gentofte – jeg kender kun en med tøj og smykker på jægersborg alle – der er så hyggeligt og en god service.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Frk. Vilstrup

   Ej hvor blev jeg bare glad for din kommentar- tusind tak. Det er lige derfor jeg blogger og ikke kan lade være med at skrive. Hvor ville jeg blive glad hvis jeg kunne inspirere jer til en hyggedag sammen. Det er bare en af de bedste dage på året og særligt i år, hvor vi har to børn med🙏🏻❤️ Rigtig glædelig jul til dig og din mutti.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Katrine

  Dejlig skøn blog du har.
  Hos os er det ikke jul før vi har set Lille Per – Far til fire i byen (julebal i nisseland) og Holiday.
  Glædelig jul.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Frk. Vilstrup

   Tusind tak🙏🏻 Åhhhh du har helt ret, vi elsker også den film. Tror det var den første film Konrad så fra start til slut. Det var dengang man virkelig lave klasssikere. Tak for tippet og rigtig glædelig jul🎄😘

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Juletraditioner