Jeg måtte lige nå en sidste ting...

Sådan endte fødselsdagen…

41f46797-f929-4e87-9956-a71fc20ef57c

Jeg havde den dejligste fødselsdag, ikke med den bedste gave man kunne ønske sig, men en dejlig dag med mine nærmeste. Vi havde jo lidt håbet på at prinsessen ville komme, og skabe ekstra glæde på fødselsdagen, og lige nu føles det som om hun aldrig kommer. Måske til min fødselsdag næste år!!!! Det kan også være hun kommer i morgen til Halloween, så har hun altid mulighed for at holde en god fest på dagen, må man sige. Min veninde kom også forbi med en særlig fødekage- hun siger den har virket 5 ud af 5 gange, men vores lille diva ville stadig ikke ud, selvom jeg var “tvunget til at spise hele kagen selv;) Hold da op hvor er ventetiden lang, jeg holder snart ikke til det. Alle spørger mig hvornår hun kommer, og jeg orker næsten ikke at møde mennesker, for jeg orker ikke at svare på det evige spørgsmål- HVORNÅR. Jeg vil bare nyde tiden med mine drenge, og spise lidt ekstra chokolade- fordi det er så synd for mig ik?;) Jeg har lige været i tebutikken og købe julete, teboller, og så er der nyt halloween legetøj til Konrad, så nu skal vi bare nyde eftermiddagen, man ved jo aldrig hvornår det er den sidste vi har alene…

ec22285f-66a2-482a-97dc-fe45f977b9ab

0b0616c3-43cd-4c9f-ac16-a26d981e274b

4 kommentarer

 • Tina KH

  Stort tillykke med fødselsdagen:-)
  Kommer lillepigen i morgen kan hun altid holde festlige fødselsdag udklædt og på sjov eller gys:-)
  Pøj pøj med det……

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Frk. Vilstrup

   Mange tak, ja det tænker jeg også. Altid sjovt med en god fest🎃

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pernille

  Hej Mette 😃
  Tillykke med fødselsdagen i lørdags..
  Hvornår har/havde du termin ??
  Kan du risikere at skulle sættes i gang ??

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Frk. Vilstrup

   Mange tak:) jeg har termin i dag den 31 oktober🎃

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Jeg måtte lige nå en sidste ting...