Sådan endte fødselsdagen...

I dag har jeg termin

adebd060-5351-4ff8-9268-53312cc7804a

Da jeg første gang så de to streger på pinden og regnede tilbage, fik jeg en dato der hed 4 november, men da jeg fik undersøgt maven sagde de 28 okt (min fødselsdag) og da alt blev regnet sammen, hed datoen 31 okt halloween. Da jeg blev opereret tidligt i graviditeten sagde de at jeg skulle være forberedt på at føde op til en måned før, så da de første tegn viste sig weekenden omkring den 14 okt, var jeg sikker på hun ville komme. Nu har det været en lang periode, hvor jeg slet ikke ved hvornår hun kommer. Konrad blev født på terminsdagen, så hvem ved… Det næste der skal ske er jordmoder på fredag (hvis hun stadig ikke er kommet) og så må vi jo tale om igangsættelse. Jeg har sovet godt i nat, og haft en hyggelig morgen, så jeg er frisk på at hun kommer i dag, men det må tiden jo vise… Happy halloween der ude🎃

4 kommentarer

 • Mette

  De allerbedste ve støvs hilsner herfra. Jeg gik 10 dage over tid og ville helst ikke ha nogen form for medicinsk igangsættelse, derimod fik jeg lavet hindeløsning to gange – første gang 3 dage inden jeg fødte. Og det satte altså gang i noget, især nummer to som blev lavet den dag hun blev født. Håber snart hun kommer ❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Frk. Vilstrup

   Tusind tak, måske jeg skulle høre dem om en hindeløsning så… What blev lavet den dag, den første blev født? Det troede jeg slet ikke var muligt. Tak for din kommentar, jeg må altså tale med min jordmoder fredag:)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette

  Beklager det sene svar. Men også hindeløsning den dag hun blev født. Fik lavet hindeløsning kl. 14, kl. 15 fik jeg veer og så gik jeg en lang tur i raskt tempo på en time og så slappede jeg af et par timer og kl. 18 gik vi en tur til og kl 02 om natten fik jeg taget vandet og så blev hun født 05.25! Det var fedt

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Frk. Vilstrup

   Åhhhhh bliver helt rørt, håber jeg kan gentage din historie:) Rigtig god weekend til dig

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Sådan endte fødselsdagen...