Cremen der faktisk virker

Derfor skal du se Den store bagedyst

Storebagedyst

Så er det onsdag og det betyder for mig “Den store bagedyst” og i år er det særligt spændende at følge med. Min bedste veninde fra folkeskolen er nemlig med, og jeg hepper selvfølgelig på hende. Lisette har altid været utroligt meget til farver, og det kunne man også se i kagerne sidste uge, jeg håber det kommer til at gå bedre for hende i denne uge. Lisette har også altid været meget til leg og glade dage. Hun havde altid en god leg i ærmet, og jeg ved der findes videobånd, hvor vi fjoller rigtigt meget. Hun er meget farverig, og selvom hun ikke må afsløre for meget, håber jeg hun kommer rigtigt langt. Jeg mødtes med Lisette for et par uger siden, og fik en snak om programmet, så jeg skal nok lavet et indlæg, som handler om at være med i programmet og hvad hemmelighederne i programmet er. Der er altså ikke noget som kage, og jeg glæder mig som et lille barn til at se 1½ times kager i aften.

Billedresultat for den store bagedyst lisette

Billedresultat for den store bagedyst lisetteBilledresultat for den store bagedyst lisette

Billeder lånt af Se og Hør og DR

2 kommentarer

 • Det er simpelt hen så fantastisk at se hvor farverige hendes kager er – hendes humør smitter helt hjem i stuerne…. jeg var vild med hendes Dame Edna kager 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Frk. Vilstrup

   Ja jeg elskede dem også. Lisette laver også de vildeste kager til Halloween. Håber de kommer med i programmet.

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Cremen der faktisk virker