Før og efter billeder af soveværelset

Livet som gravid

img_2247

Det sidste stykke tid som gravid, har man gang i de store følelser. Stakkels min søn, der måtte opleve mor tude som en besat til børnehave koncert i fredags. Stakkels mig der ikke kan drikke et glas vin! Hold da op hvor jeg savner at dele en flaske rødvin med min mand, hygge med pigerne og champagne, eller bloggerfrokosten med chablis. Kasper siger også det har kostet dyrt på hans vægt, at det bliver spist og bagt så meget kage, købt så meget bland selv slik og alt den smeltede ost, har heller ikke hjulpet… Nu er der bare vente tiden tilbage, hvor man må finde sig i alle skal klappe på maven, som var det offentlig egendom. Vi har stadig ikke fundet det perfekte navn til lille M, Konrad og jeg er enige, men Kasper og resten af verden syntes navnet er meget specielt, og er ikke lige så forelskede i det.

img_2248

Bedste af det hele, er det flyttet en meget aktiv lille dame ind i den et værelses lejlighed, også kaldet min mave. Faktisk ligger hun bedst med  hendes kæmpe hoved oppe under mit højre ribben, for så kan hun strække sig, så både ben og mave, kan give den gas samtidig. Og så er der bare tilbage at håbe på hun ikke får hikke, for så er der ballade. De første 10 hik, finder hun sig i, men så bliver hun sur, og prøver at sparke moderkagen ud af kroppen på mig. Hun har et værre temperament, og det er faktisk ret sjovt at opleve. Hun har allerede sin helt egen personlighed, og vi glæder os sådan til at møde hende på den anden side.

billeder lånt fra Facebook

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Før og efter billeder af soveværelset