Denne farve bliver næste års hit!!!!

Indretning af pigeværelset

p8120298

Langsomt tager Lille Ms værelse form. Jeg fik samlet hendes telt i dag, og det indbyder bare til hygge og leg. Konrad har hygget med lidt Ipad der, og også inviteret Cookie med til sjov i hulen. Jeg elsker han også vi vil på værelset, og nu mangler vi bare lillesøster. Jeg har ikke noget imod at bruge penge på et par enkelte store ting, og så sætte det samme med brugt, og noget jeg har fundet på udsalg eller på Reshopper. Puslepladsen var Konrads. Skyen, stjernen og månen fra fra Cam Cam og er fundet ubrugt på Reshopper. Teltet og den fine aktivitetsstativet er fra et dansk mærke der hedder Littleroom, som jeg fandt en aften på Facebook, nu drømmer jeg om alle deres møbler til børnene. De er dansk designet, og passer bare så fint ind hos os. Gulvtæppet er fundet hos Ellos.com og er det samme som vi har i stuen bare i rosa. Kasper syntes det er forfærdeligt lyserødt, men tror han nok skal vænne sig til det. Jeg ved godt jeg er gået amok i pigeting, men tror det bliver det fineste værelse, når vi er helt færdige. Hun har stadig ikke en seng, da hun skal sove i en next to me seng i vores sove værelse det første lange stykke tid. Men jeg har allerede hendes sengerand og puslepude fra Småfolk. Jeg har også bestilt en babyrede, som dog ikke er kommet endnu. Jeg holder det hele i rosa, beige og grå. Er der noget jeg stadig mangler, må i gerne sige til, måske har jeg glemt noget?

p8120305p8120312p8120308

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Denne farve bliver næste års hit!!!!