Livet som gravid

Halv pris på ude leg KUN I DAG

img_2193

I samarbejde med Jollyroom. Så er i morgen officielt efterår, men det betyder jo ikke at man ikke skal være ude og nyde den lune september. Konrad elsker at være ude, set i bagspejlet burde han nok have gået i en institution, hvor han kunne være ude hele dagen. Han lærte at cykle da han var tre, og nu er han blevet så sej, at vi kan tage på cykeltur sammen. Han elsker sin nye “stor drengecykel” (der hører også støttehjul med, hvis man behøver det) og han er næsten ikke til at få ind igen, hvis der er vandpytter på vejen.

img_2198

Jollyroom havde inviteret os til det fineste event for et par uger siden, hvor vi kunne se nogle af de mange skønne produkter de har. I dag og i morgen holder de kæmpe udsalg, hvor bl.a Konrads cykel er på tilbud til 639kr, og ca 200kr for løbecyklen i samme mærke. Så hvis man mangler udendørsaktiviteter til børnene er det nu, se hele udsalget her.

jollyroom

Løbecykel her 239kr, kørepose her 479kr, Løbehjul her 199kr, Cykel 16 tommer her 639kr, gummistøvler her 159kr, klapvogn her, 879kr, jakke her 399kr

Se hele udsalget her

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Livet som gravid