Halv pris på ude leg KUN I DAG

Forlæng have sæsonen

img_9605

Reklame for Fatboy. Vi er så heldige at have en skøn have, der bruger vi utroligt mange timer i løbet af sommeren. I år har sommeren ikke rigtigt været der, og i morgen skal vi kalde det efterår, jeg er bare slet ikke klar… Derfor er jeg ved at tænke kreativt, så vi kan forlænge have sæsonen lidt. Vi har talt om, at få nogle glødelamper op, og så skal vi selvfølgelig have noget hyggeligt belysning. Fatboys Edison, er virkelig fin, man kan få den i tre størrelser, så den passer ind, på boret, ved indgangen eller under æbletræet. Så kan den stå ude hele året, og årstider som halloween og jul bliver bare lidt hyggeligere, nu hvor man kan udnytte haven endnu mere, med hyggelig belysning.

fatboy

Edison er efterhåneden blevet en ikonisk lampe, den passer ind i næsten ethvert indvendigt og udvendigt miljø. Hvis den skulle bo hos mig, skulle den fast stå ude, for de nye de har lavet, hører der en stor rød fjernbetjening med, som både kan tænde og slukke, og så kan den også dæmpe belysningen. Så man kan både forlænge havesæsonen, men man kan også stå inde i stuen og tænde lyset i haven, når den første sne falder. Det er da for hyggeligt, læs mere om den nye Edisson lige her.

fatboy1

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Halv pris på ude leg KUN I DAG