De sidste forberedelser

Før og efter billeder af soveværelset

img_1319Vi er aldrig rigtigt blevet færdig med vores soveværelse, jeg har ikke rigtigt kunne se for mig hvordan det skulle se ud, og så er det så nemt at lukke døren ind til rod og dyner. De sidste par år, har vi talt om en lækker seng, det er jo en større overvejelse, da jeg ikke bare vil have en ikea, men noget der skal følge os gennem mange år. Jeg har set på de to lækreste mærker Hestens og Auping. Hesten er klassisk og alle kan se det er en Hestens seng, men jeg må indrømme at looket blev for tungt for mig, det der med de store bokse og det ternede, som jeg ikke syntes passer til alt, så det gik vi væk fra. Min vigtigste faktor, var også at den skulle have elevation (det kostede 177.000kr hos Hestens…). Jeg har været plaget af halsbrænd begge mine graviditeter, og når man skal amme om natten, er det bare en lækker luksus. Så valget faldt på en Auping, da vi bestilte den, fandt vi den madrads der passede bedst til vores begges krop, Kasper valgte en fast (han har problemer med nakken og ryggen) og jeg valgte en medium. Nu har vi sovet i vores nye seng en måned, og jeg har aldrig sovet bedre. Sengen fik vi på et godt tilbud (værd at holde øje med) og nu har jeg på trods af alle siger man sover dårligt som gravid, sovet som en drøm en måned. Fjernbetjeningen kan børnesikres, ellers kunne det hurtigt blive et sjovt legetøj ik! Jeg skrev ud på min Insta story, om jeg skulle købe en ny taske eller en seng, de fleste sagde taske, men jeg vil sige at jeg er super glad for valget. Jeg sover som en prinsesse, og elsker vores nye soveværelse.

img_1370

img_1366

Jeg er så glad for vi ikke valgte en Hestens seng, den var blevet alt for tung, og nu har jeg det den hotel feeling som jeg elsker, og savner fra mine stewardesse dage. Vi valgte sengen og puder i farven mint, det passer til alt mit gå, men har også en speciel farve, så den skiller sig lidt ud. Jeg har selvfølgelig valgt både puder og sengebord i den samme farve

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

De sidste forberedelser