Godt og dårligt nyt om vores datter

En søndag i parken

img_2162

I samarbejde med Jollyroom. I søndags var vi inviteret til det hyggeligste event A Walk in the Park i Søndermarken. Mere end 20.000 andre var også mødt op til det fine event, som startede med opvarmning med Paw Patrol, Konrad var helt vild, og vi dansede alle til musikken inden gåturen på 1 km startede. Hele området var fyldt med hoppepuder, ambulance lavet af lego, Bobles område og Sun Lolly figurer. Jollyroom havde stillet nogle af deres fine legebiler frem, både elektroniske og de klassiske, som børnene frit kunne bruge. De havde også stillet flere barnevogne frem, så man kunne få hands on på dem. De sælger barnevogne super billigt, og har tit udsalg med 60-70%, så man kan virkelig gøre et godt køb, se barnevogne på tilbud her.  Virkelig en fin dag for hele familien, tak Jollyroom for en hyggelig dag.

img_2174

img_2169img_2170

Eventet bliver også afholdt i Århus den 27 august, hvis nogle skulle være i området. Det koster 125kr pr familie, og overskudet går til Børne ullykkes fonden, se mere og køb billet her.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Godt og dårligt nyt om vores datter