Panik før fødslen

De sidste forberedelser

p8120317

REKLAME: Alt på værelset er klar til hun kommer. Tæppet er fra Konrads babytid, han fik det til sit babyshower, jeg glæder mig så meget til at se hende ligge i det. Jeg har selvfølgelig også købt en masse lyserødt til hende, men er også bare så vild med det grå univers, så kan man jo altid sætte det sammen med lidt rosa. Kanin bamsen der spiller den sødeste melodi er fra NatureZoo, den skal hænge på hendes aktivitetsatstiv, Konrad er faktisk inde hver dag og trække den op, så hun kender lyden. Vi fik giraffen fra NatureZoo, da Konrad blev født, og jeg er virkelig vild med de fine strikkede ting. Bamserne er danske, og en rangle koster kun lidt over 100kr, så jeg syntes det er den perfekte gave til barselbesøg. Hendes søde vende jakke er fra Småfolk, hvor de har lavet et samarbejde med Eltern, jeg er helt forelsket i de små gyngeheste. Faktisk har jeg siden min barndom ønsket mig en antik hest fra en gammel karrusel, hvis I ved hvor jeg kan finde en, må I endelig sige til. Hagesmækken er fra mit nye yndlings mærke Homeyness, jeg fik det fineste sengetøj til Lille Ms babyshower, og fik virkelig øjnene op for mærket, nu har jeg på udsalg købt flere hagesmækker og suttesnorre i det fine liberty stof. Jeg havde lidt liberty til Konrad, men på de fem år der er gået, er det jo blevet kæmpe stort, og jeg elsker vi skal have en pige, så jeg kan give den endnu mere gas.

p8120318p8120314

Jeg har været i kælderen og finde Konrads gamle minilift, jeg fik aldrig brugt voksiposen, men miniliften var et hit, den var nem at putte i, og så kunne jeg nemt løfte den ud af barnevognen. Flere har sagt, at jeg så kommer til at mangle et sted at pusle, men nu har jeg fundet den perfekte løsning, jeg har lagt mit pusleunderlag (fra CAMCAM) ned som madrads, så er den ekstra fin og blød, og jeg har mit underlag med over alt.

p8120315p8120322

Sofie giraf er også fra Konrad, de har været i opvaskemaskinen, og glæder sig til at opleve nyt babysavl. Det lyserøde tæppe er fundet på udsalg i Magasin og puslepuden er fra småfolk. Jeg tror snart hun har flere ting end jeg har. Måske jeg snart skulle shoppe lidt til mig selv, måske en lækker taske…

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Panik før fødslen