Nem hjemmelavet marmelade

Hvad skal barnet hedde?

img_1039

Ja det bliver vi jo spurgt om i kirken, og gid vi kunne svare. Det eneste vi ved er vi gerne vil have det starter med M, og helt optimalt har et kælenavn med K udfra navnet. Drengene i familien har jo en K lyd, og jeg syntes det er så hyggeligt at jeg kan kalde på Kasper, Konrad, cookie og hvis hun også havde et kælenavn med K. I kom med så mange fine forslag, som jeg lige vil kommentere:)

Marlin- virkelig et fint navn, jeg kender flere svenske piger med det navn, og det skal klart med på vores liste

Mynthe- jeg elsker det navn, og jeg elsker også krydderurter, desværre tror jeg det bliver for vildt sammen med resten af vores navne

Mathilde/a- det er også så sødt, men vi kender så mange af dem, og Konrads eneste kusine hedder det

Merle- jeg har også altid elsket det navn, jeg syntes det har noget helt særligt, men har Kasper sagt veto på det navn

Molly/Mollie det har jeg altid troet min datter skulle hedde det, jeg elsker det navn, men vi må også indse at vi syntes der er alt for mange med det navn i børnehaven, vejen og vores omgangskreds

Mikala/ Michala det hedder min elskede veninde, og selvom vi syntes så godt om det, bliver det alligevel for tæt på

Mie- også et rigtig godt bud, men vil så gerne have et navn, man kan lave kælenavne med, har været så træt af mit Mette, som altid kun var Mette

My- samme historie som med Molly,  og så vil vi gerne have et mere internationalt navn

Marie- det er på vores liste, både Kaspers og min farmor hed Marie, så derfor kunne det være så sød en historie, men jeg kan nærke det bliver for almindeligt til hende, hun virker ikke som en Marie i maven, men nu må vi se

Madeleine- så sødt navn, det minder også lidt om et andet navn vi har overvejet, nemlig Madison som jeg var helt forelsket i, men Kasper mente vi ville komme til at kalde hende Maddie og det ville give en uheldig association til pigen der forsvandt.

Tak for alle jeres gode bud, vi ved stadig ikke hvad navnet bliver. Men vi har måske fundet et navn, jeg er helt sikker på det er hendes navn, men Kasper er ikke helt med på ideen. Når vi fortæller det til folk syntes de det er ret mærkeligt, der er også kun 10 i Danmark der hedder det, og et par af dem er drenge, for at det ikke skal være løgn. Det er så så smukt syntes jeg, og det starter med M og kan få et kælenavn med K.

10 kommentarer

 • Tina KH

  Det bliver da spændende hvad navnet ender med at blive.
  Af dem du remsede op, synes jeg Mynthe var et sødt bud.
  Smukt foto af dig ved træet:-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • ML

  Malika Sofie
  Karla
  Monika/Monica
  Marissa
  😊😊

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Isa

  Maggie

  Mackenzie

  Maribel

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mynthe er et herligt navn! Glæde mig til at læse hvad det ender ud med at blive 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • G.O

  Hvad med Mikka eller Malou?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Vibeke

  Hvad med Mackenzie?
  Så kunne kaldenavnet være Kenzie?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Marie

  Hvad med Karen-Marie (så fint og gammelt- dog med K) og kælenavn Kamma?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lena

  Mikaela/ Mikela er mit bud. (Og Kela som kælenavn)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lena

  Mikela/Mikaela (og så (Kela som kælenavn). Det er et godt navn….

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette

  Mika eller majka

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Nem hjemmelavet marmelade