Må jeg få pandekager til morgenmad?

Den bedste pleje til os

p6250198 Sponsoreret af Apotekets. Endelig er sommeren ved at vise sin ankomst, og vi elsker det i vores familie. Vi er bare mere til sommerdag med sol og en masse oplevelser. Det er bare som om at vi får mere ud af dagene om sommeren, nogle gange ender vi impulsivt på standen om eftermiddagen, andre gange ender vi med at bruge hele dagen i haven. Derfor er jeg begyndt at smøre Konrad hver dag, for med den danske sommer ved man bare ikke om det bliver 28 grader eller regn, så det er nemmere, hvis vi har en fast rutine hver morgen og ikke skal diskutere vejret. Jeg er blevet ret glad for Apotekets, Konrad syntes den ligner en pistol, og så går det lidt nemmere at skyde på. Apotekets er apotekernes eget brand, og en stor del af sortimentet er Astma- Allergideklareret o.g/eller Svanemærket, og de lever op til alle kravene vi forældre har. Det betyder, at du kan være tryg, når du vælger produkter fra Apotekets. Produkterne har høj kvalitet med fokus på størst mulig virkning, men med færrest mulige ingredienser og størst mulig hensyntagen til miljøet. Vidste du, at solens ultraviolette stråler er en vigtig kilde til D-vitamin, som kroppen har brug for, men at strålerne også kan forårsage solskoldninger, øjenskader, for tidlig aldring og medvirke til hudkræft? Derfor er det vigtigt, at beskytte sig mod solens farlige stråler. Apotekets Solserie beskytter selvfølgelig mod både UVA- og UVB-stråler, og derudover er serien uden parfume, uden parabener, læs meget mere om den her.

p6250201

Som gravid er jeg også meget forsigtig med min hud, jeg har hørt at mange får solskader og pigment forandringer de aldrig kommer af med, derfor soler jeg ALDRIG min mave, og jeg har fået en fast rutine med at bruge solcreme i ansigtet om morgenen, og bruger også solcreme på kroppen efter badet. Jeg har altid en lille solcreme i tasken, hvis jeg skulle sidde på en cafe eller andet i direkte sol. Jeg har i mine unge dage, solbadet alt for meget, så af rent princip vil jeg passe godt på min krop og hud resten af mine dage. Nu fugter jeg min krop uden parfume og parabener, og så er den samtidig beskyttet mod solen og klar til den danske sommer hvad end den måtte byde på.

p6260275p6260278

1 kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Må jeg få pandekager til morgenmad?