På date med børnene

Tips til køreferien

img_9464

Sponsoreret af FDM. Vi er de impulsive typer, det der med at planlægge ferier i god tid er ikke lige os, vi ser et godt tilbud eller får en god ide, og så er vi afsted. Problemet er at vi ikke altid får undersøgt alt med regler for landet og om bilen er helt klar til den lange tur. Nu er det ikke så aktuelt med vores fabriksnye bil, men med den gamle vi havde, kunne en lampe godt stå og blinke, og hvad gør man så lige når man står på en tysk motorvej? Man skal selvfølgelig lige få et forårs/sommer tjek af bilen, det koster kun 329 for FDM medlemmer, og jeg tænker de ca 300kr er godt givet ud, i stedet for at stå i en lille landsby langt fra alt, og med mange mange euro smidt ud af vinduet Læs mere om tjekket her. Et andet godt tip som jeg faktisk fik googlet mig frem til, på vores sidste køreferie til Tyskland, var dette. Vi havde ikke sat os ind hvordan man kører i Tyskland, vi var klar over man måtte køre hurtigt, men hvor hurtigt og hvor måtte man ikke, det måtte jeg lige læse op for Kasper da vi kørte over grænsen, de har også helt andre fletteregler, så måske vi skulle forberede os lidt næste gang.

  • Så husk sommertjek af bilen, så man kan føle sig helt tryg ved at køre ud i det danske sommerland eller ud i verden på hjul. Læs mere her
  • Husk at undersøge reglerne for de lande i kører igennem, det er meget rart at kende dem, og måske også hvor meget champagne man må fylde op i bagagerummet

img_9398

 

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

På date med børnene