Skal børn se deres forældre fulde?

På date med børnene

img_9040

For mange år siden, længe før jeg havde overvejet børn, så jeg et program i tv. Programmet handlede om Isabell Christensen, og man fulgte hendes fabulous liv i Monaco, og på Dangle i København. Det var nu ikke det der satte sine spor i mig, nej det var et kommentar hun kom med (okay det andet var også ret lækkert). Hun sagde, at lige meget hvor travlt hun havde, så ville hun hver uge lave en date med hendes børn. De drak te og spise kage på en restaurant, og så talte de sammen om ugen der var gået. Nu kan jeg nok ikke tage mine børn med på Dangle hver uge, men ideen elskede jeg. Selvom det er mange år siden, og jeg nu selv har 1½ barn, er det en ting jeg prioriterer. Især i dag, hvor børn ser på ipads og tv mange timer hver dag, syntes jeg ideen er fantastisk. Konrad og jeg tager gerne til bageren, og læser et par bøger og hygger sammen, vi tager ud og spiser sushi og vi holder en date med hinanden. Jeg elsker tiden, og han er også begyndt at glæde sig til de dage mere og mere. Det behøver ikke koste alverden, men den tid man giver sine børn, er bare så godt givet ud. Jeg elsker vores tid sammen, det handler kun om Konrad, og der er ingen telefoner, computer eller ipads der kan forstyrre os.

img_9044

Her er lidt billeder fra i vinter, for der bliver ikke taget mange billeder, når det er vores tid sammen, må mor heller ikke blogge imens;)

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Skal børn se deres forældre fulde?