Jeg blev opereret i weekenden

Vi er håbløst bagud

img_9605

Da Kasper er væk med jobbet, og jeg ikke ville forstyrre min far så tidligt, måtte Konrad og jeg tage en taxa her til morgen. Konrad ville et par timer i børnehave, da de skulle afholde påskejagt, så en taxa var nødvendig. Nu kommer mit store problem med Danmark, og vores måde at være mindst 10 år bagud. Først ringede jeg til 4*48, jeg var nummer 17 i køen, og muligheden for at trykke 1 for at få en taxa til adressen kom ikke. Efter 14 minutter i kø, kom jeg igennem til en dame, der kunne fortælle at jeg ikke kumme bestille en taxa, da deres system ikke virkede. Jeg ringede derefter til 4*35!!! Efter 7 min, kom jeg igennem og de ville sende en vogn indenfor 15 min. Da taxaen kommer, får jeg kæmpet mig ud i den med påskeæg til personalet, Konrad, rygsæk osv. Da jeg sætter mig, kommer jeg i tanke om, jeg ikke har mit kort med, spørger om de tager mobilpay, men nej vi er jo tilbage i 00erne, så det gør de ikke. Jeg må løbe ind i huset, mens taxameteret kører derudaf, og mine operationssår er ved at springe op! Vi kommer endelig frem til børnehaven, og nu står jeg tilbage, og tænker vi er så håbløst bagud. Jeg skal ikke gøre mig klog på om Uber, er det rigtige politisk, men når man først har set fremtiden, er det altså svært at gå tilbage til taxa. Med uber kunne jeg altid se hvornår bilen ankom, jeg betalte over mit kort på telefonen, når turen var afsluttet, de havde altid de bedste priser. Man modtog 100kr hvis man anbefalede en ny kunde, som selvfølgelig også modtog 100kr, jeg kunne bruge dem i hele verden, og når jeg skulle rundt i San fran, eller Paris, var det altid til den billigste pris, og det bliv trukket i danske kroner over mit kort hjemme. Jeg siger ikke Uber er det eneste rigtige, men kan det virkelig passe, at vi ikke kan have et alternativ, til det gammeldags system taxa kører med? Jeg bliver virkelig så træt😳 Godt det er påskeferie snart.

4 kommentarer

 • Cecilie

  Hvorfor sender du sådan et surt indlæg ud om en oplevelse som TYDELIGVIS var et særtilfælde? At deres system går ned for første gang i 100 år, og dette medfører problemer resten af den pågældende dag, kan da ikke gøre hele taxa branchen til noget lort? 4×48 har også en app (Hedder Moove) som fungerer næsten ligesom Uber, så det kunne du lige tjekke op på. At du så glemmer dit dankort er også deres skyld. Man undres over jer bloggers attitude nogle gange… God påske til dig.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla

  HELT enig med dig Mette, uber har gjort at vores røv kedelige og totalt gamle taxi industri endelig har set at man kan gøre tingene på en anden måde, og når der så kommer nogen der kan tilbyde os en ordentlig service, så bliver de lukket ned pga lobbyisme og taxi folk der ikke tør se fremtiden. Hvis uber ikke havde været i danmark, så var der ALDRIG kommet en APP til taxi branchen, og vi havde stadig siddet med en taxi service der stank endnu mere end den gør nu. Jeg ser ikke dit indlæg som surt, men som super relevant, og positivt. for du vil jo kun have en bedre oplevelse, når nu du ved den findes! God påske Mette!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Marie

  Jeg er helt enig med dig, Mette!
  I San Francisco bruger jeg i øvrigt oftest Social Drive fra lufthavnen til byen – fantastisk service!

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Jeg blev opereret i weekenden