Påskekonkurrence

Jeg blev opereret i weekenden

img_0004

Denne weekend endte ikke helt som vi havde håbet, med påskefrokost, biotur og legeaftaler. Nej i stedet endte den med en weekend på langs på Herlev. Jeg har haft problemer med min mave de sidste 6 uger, og levet med smerter på alle tider af døgnet. De er kommet og gået, og jeg er blevet skannet 3 gange i maven, så de kunne holde øje med udviklingen. De fandt en stor cyste på 7½ cm, som de var bange for skulle dreje rundt om min ene æggestok, så den til sidst ville blive sort og ville dø. Fredag fik jeg stærke smerter, som stadig var der lørdag morgen, vi ringede til 1813, som sagde jeg skulle undersøges på Herlev. Da vi kom frem, og de havde skannet mig, spurgte de om jeg havde fastet, for de ville gerne operere mig i fuld narkose, og det skulle være i dag!!!! For det første havde jeg lige spist et stykke knækbrød, og for det andet, kunne jeg slet ikke overskue det. Jeg fik fjernet min galdeblære for to år siden på Herlev, og den operation gik helt galt, de måtte åbne mig flere gange, og min mave ligner i dag mere et broderi fra skoletiden. For det andet var mine tidligere operationer, forbundet med så meget smerte, at jeg hellere havde født tvillinger, end at gå igennem det igen. Så da lægerne sagde de ville åbne maven op, blev jeg meget ulykkelig og græd og græd. Godt Kasper var med, til at spørge om alt det jeg ikke kunne. De indlage mig, og så var der bare at vente, til jeg havde fastet 6 timer, og til der var en operationsstue, der var klar. Kl 23 lørdag nat, mens I andre sikkert drak fine drinks, blev jeg kørt ned til operationsstuen. Jeg var så bange, jeg kan slet ikke forklare hvad der går gennem hovedet, når man før har haft så dårlige oplevelser, og så skal ligge der igen. Kasper fik lov til at være med til jeg sov, han holdt min pote, og tørrede mine salte tårer væk, helt ind til jeg var væk, og de kunne gå igang. Da jeg vågnede, skulle jeg som det første kaste op, øv hvor er det ubehageligt, at vågne ved at man skal kaste en tom mave op…. Men udover det, havde jeg det fantastisk, jeg smilede faktisk. Mine smerter var væk. Tænk at man kan have det så godt, efter en operation. Sidst jeg vågnede fra en operation, måtte de fylde mig med så meget morfin at det havde været nok til at bedøve en slagteko, og så måtte de også lægge en epiduralblokade, og intet kunne tage smerterne. Denne gang smilede jeg, og var bare så lykkelig for at jeg ikke havde ondt. Selvom jeg har tre huller i maven holder jeg det nede, med to panodiler, og optimisme. Nu skal jeg ikke have ondt mere, og min mave ligner nu ikke så meget et skole broderi, men et broderimønster, hvor hele maven nu er med. Jeg er fri for smerter, men bliver nok aldrig bliver bikinimodel, godt man kan få fine badedrager i dag.

6 kommentarer

 • anna

  kære mette

  Jeg fik tårer i øjnene da jeg læste dit indlæg. hvor er du godt du er over det. du er stadig en smuk kvinde lige meget hvad. Nu skal du nyde livet igen for os der har fulgt bloggen ved hvor meget familien, hjemmet, rejserne og alt det du har kært er det der fylder allermest. rigtig god bedring.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Frk. Vilstrup

   Søde Anna, tusind tusind tak for din søde kommentar. Hvor gør den mig dog glad. Tak fordi du tog dig tid, til at skrive så sød en besked:)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tina KH

  Kære Mette,
  det gør mig ondt at høre på dine vegne.
  Du må hvile og slikke dine sår og passe godt på dig.
  Du skal måske få dine ar behandlet med diverse cremer, derma ruller, silikone plaster.
  Jeg havde kræft, cyster osv. og var igennem flere operationer for nogle år siden.
  Jeg har opgivet bikini og bruger flotte vintage kjole-badedragter:-)
  God bedring her i påske!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Frk. Vilstrup

   Tak for de opmuntrende og søde ord. Jeg kan godt høre at jeg ikke skal klage, med alt hvad du har været igennem- Vi bliver bare hotte i badedrager, og så må det, blive den nye bikini;)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Heidi

  Du skal ikke fortrivle – om nogle måneder vil du nærmeste ikke kunne se de små huller efter en kikkertoperation. Jeg har selv fået fjerne 2 graviditeter uden for livmoderen, æggeledere og æggestok den vej og hver gang har det set slem ud i starten, men det er blevet så fint efter et par mdr., at det næsen ikke kan ses – men selv om en kikkertoperation ikke efterlader store synlige spor, så har de hos mig sat mange spor i hjertet, så mange tanker herfra

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Frk. Vilstrup

   Tusind tak for dine søde kommentar, sikke en omgang du har været igennem. Jeg sender dig kram og tanker. Du har helt ret, allerede nu er mine ar meget fine, men det har været en hård omgang for sjælen.

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Påskekonkurrence