Hvorfor sker det lige for mig....

I sukker fyldt weekend

p5201297

Så blev det endelig weekend igen, Konrad og jeg er alene i weekenden, men har fyldt programmet, så vi ikke kommer til at kede os. I aften skal vi hygge i vores lille familie, med god mad og en familiefilm. Jeg elsker fredage hjemme, selvom jeg savner mit gamle arbejde utroligt meget, så er der bare noget over fredage med familien. Normalt blander vi slik, når Konrad bliver hentet, og så må man godt smage et stykke. Det kan han glæde sig til hele dagen. Så sidder vi sammen og ser en god film, og så må man godt være lidt senere oppe. Konrad sover altid til kl 06, lige meget om han bliver puttet kl 19 eller 22, så tænker han trænger til sin søvn. I hverdagene holder vi sengetiden, men i weekenden, kan vi godt trække den lidt. I morgen skal vi på museum, og designe chokoladepakker til Toms, bare Konrad og mig, da far skal til Fyn. Søndag skal vi til det sjoveste event, som jeg ikke ved om det er Konrad eller mig der glæder sig mest til. Vi skal lave lagkager, og børnene må bruge alt det krymmel, og creme de mener der skal på. Det skal nok blive en sukkerfest, der vil skabe stor lykke. Jeg skal nok lave små videoer på Insta, og ellers kommer der nok nogle sjove billeder. Jeg håber I får en dejlig weekend, jeg vil nyde den ekstra meget, nu hvor jeg ikke skal boarde flyet til Peking, men i stedet putte min søn, og putte med min mand.

p5201298

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hvorfor sker det lige for mig....