En smuk tur, og endnu en dårlig taxaoplevelse

Hvorfor sker det lige for mig….

 

p5201261SPONSORERET AF FDM: Jeg hader at indrømme det, men jeg er nok som kvinder er flest, ikke så sej til det med biler. Jo jeg har jo været til køreprøve som alle andre, taget mine køretimer, men når det kommer til at åbne for motorhjelmen , er det ikke min stærke side. Faktisk er det længe siden jeg har siddet i en bil, jeg havde en uheldig oplevelse, hvor jeg var glad for at der var noget der hed vejhjælp. Jeg havde fået lov at låne min fars bil, mens han var tre måneder i Spanien, det var jo luksus, men efter en længere periode, hvor den havde stået og fået frost, og derefter skulle køre en meget lille tur, skete det, der ikke måtte ske… Jeg skulle bare en lille tur rundt i Gentofte, satte selvfølgelig fuld varme, og musik på, hvilket resulterede i, at jeg gik i stå ved det første kryds. Da jeg endelig fik liv i den igen, kørte jeg 400 meter længere, og parkerede ved supermarkedet. Da jeg så satte mig ind igen, ville den slet ikke starte. Jeg kan jo godt se at det havde været en god ide, at give bilen en lang tur, så den kunne blive ordentlig varm- og det har jeg så lært nu. Efter at jeg havde forsøgt at få startet den i lang tid, kom der endelig liv i den, og jeg ville skynde mig så meget som muligt, at få bilen ud, hvilket medførte at jeg tog HELE siden af bilen ved siden af med mig!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!  Ej men, det er jo så typisk, det skulle jo bare gå hurtigt, midt i at, jeg prøver at få den anden side af sidemandens bil med, går bilen i stå igen!!!!!!!!!!!! Det var jo ikke til at bære, og to stærke mænd måtte hjælpe mig med at skubbe bilen tilbage. Jeg satte mig ind i bilen og tudede. Jeg ringede til Kasper, og han skyndte sig ud af sit møde, og kørte straks til parkerings pladsen. Han krammede mig, og fortalte at jeg bare skulle ringe til FDM vejhjælp. FDM har spurgt mig, om jeg ikke ville dele min historie, så andre, kan lære af mine fejltagelser. Husk nu at køre bilen varm, når den har stået længe, og husk at få et medlemskab hos FDM, det var altså så optur, at de bare kom og reddede mig. Det koster ikke mere end en frokost at være medlem et år, og så følger der en masse fordele med. Du får både rabat på benzin, juridisk og teknisk rådgivning og selvfølgelig vejhjælp.

p5201259p5201263

SPONSORERET AF FDM

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

En smuk tur, og endnu en dårlig taxaoplevelse