Har I tips til en køreferie?

En smuk tur, og endnu en dårlig taxaoplevelse

img_0105

Jeg har slet ikke fået blogget i weekenden, vi har bare nydt tiden med hinanden. Vi har haft legeaftaler, venner til middag, og så havde vi begge en aften med vennerne lørdag. Jeg var sammen med mine gamle dejlige veninder, og Kasper var på Fyn med alle sine drenge. Jeg får så meget energi at at være sammen med mine veninder, vi har kendt hinanden så længe, vi har så mange minder sammen, og kan dele alt med hinanden. Søndag hyggede vi med vores dejlige vennepar og deres børn. En skøn weekend. Dog vil jeg tillade mig at brokke mig over taxa igen, jeg skrev dette indlæg, som virkelig delte vandene, nogle mente jeg var sur og urimelig utilfreds, andre gav mig ret i hvor dårligt taxa fungerer i Danmark. Nu kommer jeg med endnu en dårlig oplevelse. Lørdag skal jeg fra vores hus i Gentofte, over på den anden side af Bernstorffvej til Charlottenlund. Jeg bestiller en taxa, og undre mig over han tager en omvej (man skal bare køre ligeud hele vejen, men han kører en bue til højre, altså en længere vej). Jeg har en hyggelig snak med chaufføren, og han roser min parfume, så siger ikke noget. Da jeg bestiller en taxa den modsatte vej, er taxa chaufføren, ved at lave det samme nummer, hvorefter jeg påpeger, at det er nemmere at fortsætte lige ud. Derefter fik jeg et svar, der fik den ellers livlige Frk. Vilstrup, til at tie hele stille! Han svarede så til mig, at “her ude” hvor folk, bor i huse til 15 mio, så brokker de sig over 10 kr ekstra til taxaen!!!! WHAT!!!! Skal han nu bestemme hvad jeg skal bruge mine penge på, er det normalt at hvis man kører i taxa i Nordsjælland, så kan de køre den længste vej, fordi vi bare svømmer i penge “her ude”. Han aner da ikke noget om min økonomi, og ærligt talt, skal han da slet ikke blande sig i hvad jeg bruger mine penge på. Nu bliver nogle sikkert sure på mig igen, men jeg syntes virkelig ikke det er okay. Jeg har haft så mange dårlige oplevelser, og havde dette været Uber, havde han fået en sur smiley. Resten af weekenden var skøn, og uden en sur mig. Her er lidt billeder fra Kastellet, som er så smuk lige nu. Smut endelig forbi, men tag jeres egen bil, eller det offentlige;)

img_0100img_0091img_0086img_0085img_0082img_0084

5 kommentarer

 • Mia

  Hold da op hvor uforskammet at sige. Det kan da lige så godt være folk IKKE har råd til hans dyre taxaturer nu hvor det bruger alle pengene på deres huse!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Julie

  Hvad er formålet med dit indlæg? Gå dog ind i politik hvis du vil gøre noget ved taxa branchen. Det du beskriver er enkelte oplevelser ligesom nogen har haft dårlige oplevelser med Uber,

  Har fulgt med længe og nydt din blog, men nøj hvor kan du skabe dig. Uber er ulovlig gjort så hvis du ikke er tilfreds med taxa så find en anden løsning.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Lisbeth

   Hvad er formålet med din kommentar?! Hun skriver en “hverdagsblog” og deler en oplevelse fra hverdagen?!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla

  Din kritik er helt berettiget!

  Jeg har engang brokket mig over en chauffør, som insisterede på at køre via Femvejen i stedet for at dreje fra Jægersborg Allé ved Trunnevangen. Jeg fik tilsendt et gavekort på 50kr til taxa.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Bettina,

  Hvor er jeg bare enig med dig Mette, – havde det været en UBER, så var det aldrig sket, for der VED de, at de får en sur smiley hvis de kører som røvhuller, en almindelig taxifører føler sig for fin til den slags, totalt gammeldags syn taxi har på deres kunder.. Jeg siger ikke UBER bør være i DK eller ej, men nærmere, at de opførte sig pænt fordi kunden havde magt til at vurdere deres indsats.. noget vi ikke kan med en gammeldags taxi. NYT TAK

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Har I tips til en køreferie?