Build a Bear himlen

Dyrene fra barndommen

img_9911

I søndags var Konrad og jeg inviteret ind og se den nye film Dyrene i hakkebakkeskoven. Jeg elskede den i min barndom, og glædede mig så meget til at se resultatet og høre de nye udgaver af sangene. Jeg blev ikke skuffet, og Konrad elskede det. Filmen var super god, man grinede og hyggede sig med de dejlige sange. Den onde Mikkel ræv, var indtalt af Lars Mikkelsen, og han gjorde det bare så godt. Elsker hans stemme… Jeg kan anbefale alle børnefamilier at tage i biffen i påsken og nyde den dejlige film. Nok bedst fra 4 år og op, så forstår de den bedre og Mikkel Ræv er ikke så uhyggelig, men mere sjov.

img_9902img_9884

Billedet er taget af søde gravide Emilie, som var sammen med dejlige Saxo. Så sjovt at vi har kendt hinanden gennem bloggen, siden vores drenge lå i maverne.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Build a Bear himlen