Du ved du er i Kina når:

Thailand, Celine og kærlighed

1

Affiliate. Åhhhhh privat pool, 32 grader, Thailand og kærlighed. Tag mig tilbage… Efter vi havde været ni dage i Thailand, kom Kasper ned til os. Vi boede på et fint hotel med fem pooles, og lige ved stranden, men det var ikke godt nok til Konrad og jeg, mente Kasper, så han smed en mindre formue ind i Thailands økonomi, og skaffede os en privat villa med pool, jacuzzi og alle de friske blomster og luksus kan købe, og på den smukkeste strand jeg nogensiden har set, sandet var som hvidt pudder, og var lige taget ud af et bounty katalog. Det var lige noget der faldt i vores smag, og så passede det lige til mit look, med mine nye babys fra CELINE. Jeg har elsket dem siden de kom frem, men okay 4000kr for et par solbriller, det er alligevel lige i overkanten, så da jeg fandt dem her til 2000kr, måtte de jo med på ferie.

p3070989

p3070986p3070987

Okay mine nye briller passer bare til alt, selv til foråret og vinteren skal de bo på mig. De kan købes lige her, hvor der er så gode priser på briller, jeg har også et godt øje til disse fra Saint Laurent.

Indlægget indeholder affiliate links

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Du ved du er i Kina når: