Bloggen 6 år

Lykke

123

På vores Ko Samui tur, mødte vi en sød lille hvalp, som lige var ved at få tænder. Det var først et lykkeligt møde, men endte faktisk med at Konrad var mega bange for den lille hund, jo mere han skreg og løb, jo mere troede hvalpen det var en leg. I flere dage ville han ikke ned til stranden, fordi han var bange for at hvalpen skulle hapse ham i rumpen. Så synd, når han kun kender til en børnevenlig hund hjemmefra. Men sød det var den, og da vi sad på gyngen, med regnbuen i sigte og fødderne i vandkanten, var lykken alligevel stor. Vinklen er ikke til min fordel, men hold da op et skønt øjeblik, fra en dejlig tur…

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Bloggen 6 år