Jeg blev truet på livet, foran min søn!!!!

I dag er starten og slutningen

img_9205

I dag er en helt særlig dag, en dag der nok kommer til at ændre resten af mit liv. Det er en ny begyndelse, eller en slutning om man vil. En dag jeg ALDRIG vil glemme. Jeg er så evig glad, men har også helt ondt i maven. Alt forandring er svær, især når den ændre alt man kender. Jeg kan ikke fortælle om det endnu, ingen andre end Kasper kender til det det sker. Jeg hader at have hemmeligheder og føler at jeg lyver, selvom det jo bare er spændende. Jeg kommer tilbage med nyheder om en måneders tid, når alt er faldet på plads. Håber I vil krydse alt for mig. Jeg skriver et indlæg i dag på telefonen, omkring alle mine tanker og følelser, og så udgiver jeg det, når jeg kan. Åhhhhhh det er så vildt det her, jeg har lyst til at skrige….

8 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Jeg blev truet på livet, foran min søn!!!!