Thailand, Celine og kærlighed

Det er nu, man skal shoppe

miinto

Grøn kjole her, body her, ærmeløs kjole her, langærmet her

Hvem elsker ikke udsalg, og især når man sparer en masse penge. Jeg har fundet et par fine sager til foråret, jeg elsker det feminine, og føler mig altid mere lækker i en kjole og hæle. Jeg har det bare bedst med at spare penge når jeg shopper. Faktisk fornyer jeg min gadarobe, når der er udsalg med en masse styles, og så køber jeg kun lidt i løbet af året, så får jeg jo også dobbelt så meget tøj;) miinto.dk kører mid season sale med 20-60% på 40.000 varer indtil fredag kl 12.

miinto1

Jeg er helt vild med en kimono, jeans, og en hvid top til et par brune fødder i stiletter, og jeg har netop klikket denne hjem.

miinto2

LAVET I SAMARBEJDE MED MIINTO.DK

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Thailand, Celine og kærlighed