Det er nu, man skal shoppe

Bloggen 6 år

_mg_8699

Så er der gået 6 år, siden jeg besluttede mig for at skrive om træning, kost og livsstil på min lille blog. Jeg fik taget disse billeder i samme forbindelse, og hvor er det sjovt som, både bloggen og jeg ser helt anderledes ud. Dengang var jeg i slut 20érne, livet handlede om at træne 4-5 gange om ugen, spise sundt og minimalt, byture i Danmark og hele verden, og så havde jeg kun mig selv at tænke på. Livet var nemt og helt anderledes. I dag er livet noget andet, det handler om legeaftaler, lasagne og lang fra om champagne og glamour. Men ville jeg bytte mit liv ud, med stramt maveskind i stedet for mormaven? ALDRIG nogensinde, andre kan godt sige de ville ønske de var i 20erne igen, jeg ville aldrig bytte mit liv ud, eller tilbage. Jeg elsker mine drenge, og elsker hvordan livet har formet sig. Jeg føler mig så heldig, jeg har alt hvad jeg nogensinde kunne drømme om, og jeg har på trods af jetlag, babytiden, brylluppet og livets gang, hold gang i min blog. Jeg elsker stadig og dele ud af hverdagen, og er så taknemmelig for at I stadig vil følge med. Her er til endnu et år, med Frk. Vilstrup:)

_mg_8856_mg_8778

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Det er nu, man skal shoppe