Min uge...

Today is a job for Champagne

img_6958

Endelig weekend, og en skøn en af slagsen, for jeg er i Danmark… Mandag starter min standby, og de næste 14 dage er det rent gætteri, hvornår jeg er hjemme, Jeg kan mandag aften ende med ikke at blive kaldt, men jeg kan også enden med at ligge i regnvejr i Bergen, spise pizza i Milano, sushi i Tokyo eller Peking and i Kina… Ingen ved hvad de næste 14 dage ender med, men det er kaos for familieplanlægningen, som I nok kan forestille jer, men vi kommer som altid igennem det. Nu vil jeg nyde denne weekend, og mon ikke denne tekst beskriver dagen meget godt;) Rigtig god weekend til jer.

img_9006

4 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Min uge...