Min Valentins Day😳

Sådan får man set verden på 14 dage

img_9174

Det blev en travl stand-by måned. Jeg har været rundt i Europa, overnattet i både Sverige og vores egen dejlige Nordjyske by Ålborg. Jeg har set alperne i Zurich, og i aften går turen til Kinas land i Shanghai. Når jeg lander torsdag står den på ferie igen… Vi er jo nogle heldige kartofler. Men vi er stadig ikke sikre på hvor turen går hen. Jeg vil utroligt gerne have 30 grader, og det er der ikke i Europa i øjeblikket, selv Doha og Dubai, melder om det koldeste vejr i mange år. Så vi vil så gerne til Thailand igen, som det ser ud, smutter vi på fredag, Konrad, Muttis og jeg og så kommer Kasper ned efter en uge. Lige meget hvor vi ender, så står den på ferie… I weekenden nåede vi også forbi Danmarks egen verdens fænomen, nøglebroen, hvor vi fik sat vores egen lille kærlighedslås. Det bliver da snart ikke mere internationalt vel;)

img_9175

1 kommentar

  • Julie

    Hvor er den bro henne? Den har jeg da aldrig hørt om før, og kan intet finde når jeg googler 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Min Valentins Day😳