Endelig kom sneen.....

Monday blues…

img_9026

Det er mandag, solen skinner og sneen er smuk… Men hold da op det er mandag, alt er bare gået galt for mig her til morgen, og jeg vil have lov til at være i dårligt humør (det er altså ikke så tit det sker)… Kender I det? puderen er smadret, cykellåsen er frosset fast, så jeg ikke nåede til træning, og nu får fede lår, og en bøde på 50kr, Konrad var fuld af ballade, og ikke på den gode måde, men måden hvor han fyldte låsen på badeværelset op med en elastik, der ikke kunne komme ud igen, ikke ville gå til børnehave, men ville bæres hele vejen. Cookie ville ikke gå tur i sneen, og endte med at skælde en anden hund ud, så ejeren blev sur på mig!!!!!! Jeg vil bare ligge under dynen. Men om lidt starter min standby, og det ender sikkert med en laaaaaang nat, hvor jeg håber at jeg bare kan smile det væk, og ikke møder nogen passagerer som mener det er SAS og min skyld at de har mistet deres baggage, eller oplevet en forsinkelse… ÅÅÅÅÅÅÅÅHHHHHHH mandag, hvornår er det tirsdag???? Jeg vil nu tage mig sammen, trække vejret dybt, lave en god kop kaffe, og æde en halv pakke chokolade, for mine lår bliver jo ikke tykke af sig selv, og come on chokolade hjælper jo på mandags blues. Håber I har en bedre mandag der ude, og vil sende lidt karma min vej…

img_9108b

1 kommentar

  • Mia

    Hi hi. Ja mandage kan bare være svære at komme igennem

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Endelig kom sneen.....