Forårs shopping

Min Valentins Day😳

img_9116

Før jeg blev gift og fandt min drømmemand, drømte jeg om Valentinsday, jeg drømte om alt den chokolade jeg skulle forkæles med, alle de smykker jeg skulle modtage, alt den champagne jeg skulle drikke og dejlig middag med min elskede i stearinlysene skær. Ja sådan blev det så ikke…. Jo jeg er heldig at jeg har min dejlige mand, men i stedet for at kysse ham hele Valentinsday, ligger jeg nu på et lufthavns hotel i Sverige, spiser en kinesisk nudel fra kufferten og skal op kl 04. Det er jo helt vendt på hovedet🙃 Så jeg vil holde på at Valentins Day er noget fjollet noget som blomster butikkerne har opfundet, og så nyde min mand hver dag vi er sammen, istedet for kun på denne dag. Hvad har I fået dagen til at gå med?

img_9125img_9127

1 kommentar

  • Far

    Søde Mette. Jeg ved godt, at der ikke er ret mange, der tager til Sverige for madens skyld. Men kunne du dog ikke have fundet noget sjovere end kinesisk junk-food,

    Men mon ikke Kasper har noget bedre i baghånden til dig. <3

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Forårs shopping