Monday blues...

Forårs shopping

foraars-fin

SPONSORERET Jeg elsker at man med et nyt tæppe, en ny lampe, eller et par puder kan ændre hele udtrykket i hjemmet. Jeg får et par gange om året et flip, hvor jeg rykker rundt på alle møbler, køber nye puder og når min mand kommer hjem, ser vores hjem helt anderledes ud. Forår er for mig en af de perioder, og jeg er allerede gået igang med at udtænke om der er en endevæg der skal males, et par rum der skal byttes rundt, eller noget helt andet. Her er et par af Cellbes nye varer, der kunne pynte hjemme hos os.

Puf her, tæppe her, lampe her, gulvtæppe her, rundt tæppe her, pude her, billede her.

Cellbes har i øjeblikket et tilbud, hvor du kan købe tre varer og kun betale for to, koden er 1176

Lavet i samarbejde med Cellbes

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Monday blues...