Cookie 6 år

På med stiletterne

sko

SPONSORERET: Det er fredag, det er weekend, og jeg skal i stiletterne… Jeg skal til middag, og skal have en sort heldragt på, høje stiletter, Chanel taske, og er bare klar på fredag med min mand, og resten af weekenden med min lille familie. Det er så længe siden vi har været ude som par, og jeg glæder mig. Der er bare noget over at være kærester for en aften, tage det fine tøj på, og gøre sig lækker til sin mand. Jeg glæder mig:) Jeg syntes det har været en svær tid, vi har begge haft så travlt, og har ikke haft tid sammen i meget lang tid. Denne aften er meget tiltrængt, og jeg skal kramme lidt ekstra på min mand, og ligge i ske hele natten, bare os, og ingen små fusser, der kommer tudsene, selvom det er noget af det hyggeligste, så bliver det dejligt at være bare os, og ingen kong fu spark i nat:)

Hvis du ikke har stiletterne, fandt jeg disse hos Cellbes til kun 398kr og lige nu kan du få 25% rabat på den dyreste vare med koden 1037

SPONSORERET AF CELLBES

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Cookie 6 år