Min weekend i luften

Gør eftermiddagshyggen lidt hyggeligere

pa190917

SPONSORERET: Hjemme hos os, er børn altid velkomne til lidt eftermiddags hygge. Der er altid noget i køleskabet, og selvom det for nogen er kedeligt med banan og æbler, får jeg det som regel i børnene, hvis jeg lægger det i nogle fine skåle. Jeg har fundet mine her. Det samme gælder saft eller vand, jeg har fundet disse skønne flasker hos Cellbes, som børnene altid syntes er fine.

pa190923

Et par frosne bær i saften og så har man et par lykkelige børn. Jeg fik dem i oktober, og jeg må sige at de bliver brugt flittigt, og jeg syntes faktisk også at de er ret dekorative, at have stående. De koster kun 149kr lige her.

pa190928pa190927

Viskestykkerne er også fundet hos Cellbes, som lige nu også kører udsalg.  Det kan jo være svært at vente til de andre børn kommer, for eftermiddags hygge er jo altid så hyggeligt.

pa190940

SPONSORERET INDLÆG

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Min weekend i luften