På med stiletterne

Derfor har vi ikke flere børn!!!!

Konrad Vilstrup-Davidsen 4 år

På bloggen er jeg flere gange blevet spurgt, om vi skal have flere børn. Jeg syntes det er svært at tale om, fordi der er jo nok en grund til vi ikke har en hel børneflok. Hvad grunden er, syntes jeg er meget privat, men jeg skal prøve at nærme mig emnet, ved at dele lidt tanker med jer. For det første er det jo ikke alle, der vil have mere end et barn, sådan har vi også haft det i en periode… Men en dag, når man er kommet over alle de søvnløse nætter, bleer, og alt det andet hårde der hører med, og sidder man tilbage med et dejligt barn, og kan kun drømme om flere. Den dag var kommet for os, vi elsker hinanden, og vi elsker vores lille familie, og man fortryder jo aldrig de børn man får, kun dem man ikke får. Vi ved ikke om der kommer flere børn i vores tætte familie, så tanken om at Konrad en dag, ikke har noget familie, har da også været med i vores tanker. Selvom det var, ved generalprøven, at vi lavede vores søn, er det ikke altid så nemt. Jeg vil helst ikke komme emnet nærmere…. Min mand og jeg har talt om, at det er okay jeg omtaler emnet, for der er sikkert andre, der har samme tanker og udfordringer, og jeg vil meget gerne bruge mit lille hjørne af internettet, til at sige at nogle gange, er der en grund til lykkelige mennesker ikke har børn, eller ikke får flere… Lad det være mine sidste ord om emnet, rigtig god weekend fra mig, og min dejlige lille familie…

9 kommentarer

 • Jeg forstår godt et behov for at lave et indlæg om emnet, for at lukke det ned en gang for alle (: Det er jo ikke alle emner man ønsker at diskutere med sine læsere, så på denne måde undgås forhåbentlig flere henvendelser herom, medmindre du selv bringer det på bane (: Dejligt foto ellers.

  – A

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • M

  Men nu er der da netop gang i gætterier

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Dea

  Hvor er det dog et befriende indlæg. Hvor er det rart med fokus på, at mainstream ikke altid er lykken for alle.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Heidi

  Har selv fået en søn på 12. reagensglas forsøg – gav 10 forsøg til nr 2 som aldrig kom. En bunke nederlag og mislykkede graviditeter undervejs i de 7 år vi brugte på alle disse fertilitetsbehandlinger… I dag er vores søn 6 år og jeg er lykkelig for ham. For os handler det ikke om, at vi ‘kun’ har 1 barn. Han er ikke ‘kun’ – ham er ALT, og for os handler det om at elske ham vi fik, mere end dem som ikke kom. De bedste tanker til jer og jeres lille trekløver ❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla

  Fedt du har lyst til at skrive lidt om det. Og konrad er da også bare så sød, nogen gange er det man har bare nok og det skal folk respektere. Tak fordi du deler med os! ❤

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tina

  Dejligt med et indlæg som dette!
  Vi har helt bevist valgt, ikke at få flere børn! Eller det har jeg valgt, da jeg fik en fødsels depression da jeg fødte vores eneste datter. Min mand ville gerne have haft en mere, men respektere valget.
  Nu er det så, at hele verden også skal acceptere det. Og gang på gang skal man forsvarer, forklare og høre laaaaaaaaange taler om, hvorfor netop vores valg er forkert.
  Sidst var til en stor fødselsdag, hvor vores dengang 4 årige datter adskillige gange skulle svare på om hun ikke gerne villa have en søster eller bror m.m.
  Så tak fordi du slår et slag for, at ens egen familie og antallet er børn, er ens egens families valg!! Og det er bevist eller ej, så kommer det kun 2 mennesker ved!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Natascha

  Hej Mette.
  Jeg synes bare du og din mand skal have stor skulderklap for at i virker som nogen helt igennem fantastiske forældre. Man bliver virkelig inspireret. Jeg står selv og skal have mit første barn her til maj, og det tog os ca. 1 år før jeg blev gravid (Hvilket er normalt, men alligevel)
  Jeg synes også kun i skal fortsætte med at bruge alt jeres energi på jeres skønne søn. Det kan ikke hjælpe noget og gå og bruge energi på “de børn i ikke fik” 😀 Synes bare i skal være stolte over den måde i er forældre på. Du skriver nogen gode indlæg med gode ideere man kan lave med sit barn/børn. Det virker også som om du og din mand har et rigtig godt forhold til hinanden. Det er en skøn blog du har har og jeg kan rigtig godt lide at følge dig. 🙂

  Fortsat god dag. 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anja

  Havde selv af mange årsager besluttet kun at få et barn, men da vi så ved en fejl (ja det må ikke ske, men det gjorde det altså alligevel) blev gravid igen, valgte vi efter mange overvejelser at beholde nr 2. For 9 uger siden kom lillebror til verden og det er ubeskriveligt hårdt pt at være mor til to, specielt når storesøster er syg og bare gerne vil have sin mor, men lillebror jo er som en baby ny er og derfor har nogle helt basale behov der ikke kan udsættes. Siger til mig selv hver dag at det kan kun blive bedre og jeg glæder mig til sommer, hvor alt forhåbentlig ser lidt lysere ud

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Frk. Vilstrup

   Åh det lyder hårdt, jeg sender dig lige et kæmpe kram. Det skal nok blive nemmere, selvom det lyder virkelig hårdt. Jeg har høre andre mødre fortælle at man har evig dårlig samvittighed overfor den store i starten, men jeg er sikker på at det bliver nemmere, når I har fundet nogle nye rutiner. Du lyder som en super mor, og hvis det hjælper noget, så hepper jeg på dig:)

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

På med stiletterne