Gør eftermiddagshyggen lidt hyggeligere

Cookie 6 år

p1260766

Så kom dagen hvor vores førstefødte fyldte 6 år, Cookie var vores første barn, vores første ansvar, og vores første kærlighed til et andet lille væsen. Da vi fik ham, syntes vi det var et kæmpe ansvar, vi syntes det var hårdt at finde tid til alle turene, og alt hvad der hørte med… Hold op vi er blevet klogere og ældre. Nu er det kun glæde at have vores hund, og ingen af os kan klare tanken om at han en dag ikke er her mere. Vores søn, siger som det første om morgnen, godmorgen til Cookie, han skal have ham oppe i sengen, når han er syg, og der bliver leget med bolde og strømper dagen lang, Konrad vil gerne holde Cookie i snoren, og hvis vi er andre steder savner han vores hund. De to har så meget glæde at hinanden, og Cookie er og vil altid være vores førstefødte, selvom det ikke er helt biologisk.

p1260755p1260758

Cookie havde fødselsdag i går, og blev selvfølgelig fejret med sang, yndlings mad og fine gaver. Han fik en fin frakke, som han virkelig har manglet i de kolde måneder, og en skøn kurv, der passer inde i stuen, og er helt samme farve som vores sofa. Han skal have lov at trække sig tilbage, når børn og larm bliver for meget. Vi har aftalt at når han ligger der, må man ikke forstyrre ham, og det er en aftale de begge forstår. Jeg har fundet de fine ting hos TheWoofPack, som var så søde at lave en kode på 20% rabat, som jeg og selvfølgelig I kan bruge. Cookies kurv kan findes lige her, og er en str S.

p1260776

For at få 20% rabat brug koden COOKIE20 hos TheWoofPack lige her.

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Gør eftermiddagshyggen lidt hyggeligere