Værd at blive tyk af...

Vi stikker af…

img_7309

Vi er gået i totalt feriemode, jeg havde ønsket fri mellem jul og nytår, og da de ringede og sagde jeg måtte købe mig fri, og holde lidt ferie var jeg klar. Så her til morgen mente både Konrad og jeg at det var tiltrængt med lidt varme og sol. Jeg gik straks igang med at undersøge charter rejser, men da der var andre der havde fået samme ide, virkede det som en umulig opgave. Så undersøgte jeg hvor der kunne være pladser på flyene, Bangkok var fyldt, det samme med dubai og der var ikke varmt nok i Spanien. Så da der så ud til at være et par pladser til Doha, er Konrad og jeg nu taget i lufthavnen og håber at komme med. Kasper kørte os her ud og det var helt trist, vi har ikke været væk fra hinanden til nytår i 8 år, så det bliver hårdt. Men forhåbentlig får vi alle et dejligt nytår. Vi glæder os til varmen og jeg er så taknemmelig for at jeg kan lade vores drømme gå fra tanke til virkelighed på et øjeblik❤

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Værd at blive tyk af...