Glædelig jul fra mig

Værd at blive tyk af…

pc150386

Den 22 dec havde jeg en lille takeover på Rossopomodoro Instagram, se alle mine billleder lige her. Jeg  var inde med min frokost partner in crime, og spise endnu en lækker lunch. Vi har flere gange besøgt, det vi selv mener er den bedste italienske pizza og pastasted i byen. Og i går var ingen undtagelse, vi måtte have carbs og nogle hvor det virkelig er det værd. Jeg mener det når jeg skriver at, jeg kunne leve af deres pizzaer, når man først har smagt dem, går man aldrig tilbage til det pap man ellers spiser. Vi spiste hver en krumme, selv kanten (som jeg altid lader ligge) blev spist op!!!! Wow bliver helt sulten igen. Læs om mit andet besøg på Rossopomodoro  her.

pc150378

Marianne og jeg starter altid med et glas bobler inden maden, de serverer en dejlig mellem tør prosecco, som passer perfekt til at starte en dejlig lunch med.

pc150380pc150396pc150388pc150394

pc150384

Så er Mor her happy, en helt hvid pizza med fire nej fem oste, bagt i stenovn med så meget smag at jeg ikke kan beskrive det… Der blev spist op. Tak for endnu en dejlig frokost, vi kommer snart igen. (find Rossopomodoro på toppen af Illum).

img_8106

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Glædelig jul fra mig