Juleferie og en vinder

Gratis mad til alle

pc160406

I aften er der mulighed for at få en masse gratis mad til juledagene. Lauras bageri, holder lukket i juledagen, så derfor får man en time før lukketid lov til at fylde en hel bagerpose med brød og kager. Jeg kan bare sige at jeg elsker deres godter, og syntes det er sådan et fint initiativ. De undgår madspild, og så gør de en masse mennesker glade, du kan finde den nærmeste butik lige her.

pc160416pc160415pc160414pc160417pc160418

pc160432

Jeg kan ikke love at jeg står i butikken, men vil snart fortælle om den hyggeligste eftermiddag, hvor jeg besøgte Lauras, og bagte fine kager, til min julefrokost med veninderne.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Juleferie og en vinder