Når man bliver kendt

Glædelig jul fra mig

img_6713

Glædelig jul kære læsere, og tak for endnu et godt år. Jeg er så glad og taknemmelig for at, I har lyst til at følge mit liv og min verden. Jeg føler I er mine venner, og I ved snart alt hvad der er at vide om mig. Jeg er så heldig, som ingen andre bloggere tror jeg, da mine læsere altid er så søde, og kun kommer med konstruktiv kritik. Nettet i dag er et uhyggeligt sted, og jeg syntes at jeg læser så meget grimt, så I skal have tak for altid at holde den pæne tone. Dette har været et dejligt år, vi har holdt et års bryllupsdag, min søn er fyldt fire, og jeg har haft et sjovt år på bloggen og ude i verden med jobbet. Det er svært at spå om næste år, men hvis I bliver ved med at læse med, kan jeg love en masse personligt indhold næste år, og måske en afslørring, vi må se… Derudover vil jeg meget gerne lave indholdet så det passer helt til jer, så hvis I har nogle ideer, eller spørgsmål, vil jeg sætte stor pris på dem i dette indlæg. Det er ikke af ond vilje at jeg ikke altid får svaret på jeres søde kommentarer, jeg værdsætter virkelig at I bruger tiden på at skrive, desværre er jeg nogle gange ramt af tidszoner, jetlag, barn og mand som tager min tid, og så kommer jeg fra det. Jeg lover at blive endnu bedre næste år. Men hvis I nu skriver en liste her, vil jeg skrive alt ned, og så kommer det på bloggen til næste år. Jeg vil gerne ønske jer, hver og en rigtig glædelig jul og godt nytår. Jeg håber jeres jul bliver fyldt med kærlighed, og at I får et lykkebringende nytår. TAK FORDI I ER HER:)

FOTO MADS GULDAGER

1 kommentar

  • anna

    glædelig jul kære mette, jeg synes din blog er super og følger gladeligt med og glæder mig til endnu et godt år her på din blog kh anna

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Når man bliver kendt