Børne slaraffenland

Den bedste frokost i mands minde

Nu er det ingen hemmelighed at jeg elsker carbs, smeltet ost og hvidvin… Lige netop de ting har de i store mængder på Rossopomodoro… Jeg elsker det sted, men de sidste mange gange jeg har været der, har jeg været på en eller anden kur, og har måtte “nøjes” med en salat, de er nu heller ikke dårlige, men når man nu er på en pizza/pasta restaurant, vil man jo gerne spise carbs. Denne gang var jeg inviteret af min skønne veninder Terese og Christina fra Impression PR. Vi spiste en masse lækkert fra deres nye menu, og jeg fik spist en kuldhydrater og kæmpe mængder smeltet ost. Bare så skønt, de har også en fin børnemenu, så jeg kommer snart igen med mine drenge, som vil elske menuen mindst lige så meget som mig.

Kokkene går virkelig meget op i deres ost og tomater, ved hver ret, kan man se hvilke tomat de har benyttet, og man kan virkelig smage forskel. Jeg tror aldrig jeg har fået så gode pizzaer udenfor Italien. De har selvfølgelig også pizzaer, der er med fuldkorn eller glutenfrie slags. Prøv lige at se den med fuldkort og et kilo mozzarella, ja du læste rigtigt ET KILO OST!!!!! What is not to love…

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Børne slaraffenland