I'm in heaven

Rejecocktailen vender tilbage

img_7070

Denne nemme lille 80 ér klassiker, lavede jeg til aften i går. Den smagte så fantastisk, og tog 5 min at lave. Jeg vil spise den igen og igen, og vil også overveje om det ikke er på tide at rejecocktailen kommer tilbage. Virkelig nemt og ret fint syntes jeg, så må man overveje om den skal serveres i de dejlige glas med buer, som også gik fint til isdesserten, eller som jeg gjorde det, i et vandglas af krystal.

Opskrift til 2 personer

Dressing:

En skefuld philadelphia ost, gerne med smag (jeg brugte den med løg og urter)

3 skefulde let creme fraiche, eller skyr

Salt og peber

Indhold:

En pose rejer

1 agurk

1 avokado

Dild

Bland dressingen. Fordel små skårene agurker, avokado, rejer, dild og dressing i lag som en lasagne.  Server, nyd synet og spis. Velbekomme…

 

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

I'm in heaven