Christmas came early this year

Min nye Gucci baby

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Så blev det endelig weekend, og hvilken god en af slagsen… Jeg er super humør, jeg har fri med familien, vi skal fejre første søndag i advent, vi skal til gymnastik, spise brunch og pynte op til jul. Så er der også sket det vidunderlige, at jeg har løbet to gange, og slet ikke spist sukker. Jeg er on the top of world… Oven i det, vil den opmærksomme læser, lægge mærke til at min mand har givet mig en ny taske fra New York, er den ikke bare smuk, min nye baby… Sikke dog en dejlig fredag, kan I have en dejlig weekend alle sammen:)

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Christmas came early this year