Mini ferie...

Før og efter vipper

img_7301

Når jeg skal ud af døren er det vigtigste for mig min mascara, jeg kan slet ikke holde mig selv ud uden. Så at jeg her har taget et billede uden, er der en grund til. Jeg var nemlig på vej ind og prøve noget, jeg aldrig har hørt om før. Et permanent vippebuk og farvning af vipper. Det skulle holde i 4-6 uger, og så er man altid fin i vipperne. Det er ikke så hårdt som at få sat vipper på, som jeg ikke selv er så stor fan af. Jeg syntes det kan se for voldsomt ud til hverdag, og hvis jeg skal til fest, tager det mig et sekund at sætter vipper på. Jeg er også begyndt at bruge en serum, som skulle gøre min vipper vokser, jeg skal nok fortælle om den, hvis jeg syntes den giver noget.

img_6778

Behandlingen fik jeg hos Shje på Østerbro. Den kostede 475kr og holder i op til 6 uger. læs om lash lift lige her.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Mini ferie...