1. søndag i advent

En blog blogkade

image

Jeg har holdt et par dages pause, jeg elsker at blogge, men nogen gange overvælder det mig. Når man har en blog, er man nogle gange heldig at modtage ting, andre gange bliver man inviteret ud, alt sammen virkelig dejligt, og jeg klager ikke. Men for mig, kan jeg blive meget overvældet… Der er mennesker der forventer noget, der er mennesker der opsøger dig, der er nogle der gerne vil være sammen med dig for at få omtale, og for mig kan det nogle gange blive for meget. Jeg elsker at blogge, jeg elsker da også de ting der følger med, misforstå mig ikke, men oveni jetlag, arbejde, familie, min mand og søn, orker jeg nogen gange ikke at svare på om jeg vil skrive om et eller andet. Jeg elsker jer læsere, jeg forstår slet ikke at I har lyst til at følge mit liv, men er så evig taknemmelig for at I gør, og jeg føler mig så forkælet i at skrive dette, overvejer at slette alt, men syntes også at det er okay, at have en periode, hvor familie fylder mere end noget andet. Når bloggen bare ikke er sjov og mig, kan jeg mærke at jeg ikke orker det, og sådan skal det ikke være…. Så derfor denne update, jeg håber på jeres forståelse, jeg tager til USA i morgen og håber at vende tilbage med en masse julestemning… Tak fordi I altid kommer tilbage, selv når jeg ikke er så gavmild med indlæg. Håber alt dette giver mening?

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

1. søndag i advent