Min nye Gucci baby

1. søndag i advent

Billedresultat for frk vilstrup jul

Glædelig 1. søndag i advent alle sammen. Nu er julen skudt i gang, og jeg er slet ikke klar. Jeg har hverken pyntet op, købt kalenderlys eller lavet adventskrans. Så vi ved godt hvad dagen skal gå med, og jeg glæder mig. Der er bare ikke noget så hyggeligt som jul. Jeg skulle have været i Hamborg med jobbet i dag, men tog fri, så vi sammen kan hygge som familie. Næste søndag har vi inviteret alle vores venner med børn, til den årlige julestue. Der er endnu en tradition jeg holder meget af. Hele julemåneden er bygget så meget op omkring kærlighed og hygge, det er den bedste tid på året hvis man spørger mig. Der kommer selvfølgelig en konkurrence i dag, så I kan vinde en lækker gave til de kære små…

Billedresultat for frk vilstrup jul

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Min nye Gucci baby