Fordi jeg ikke kan lade være...

Før og efter billede

image

Kan I huske dette indlæg, hvor jeg ikke anede hvad jeg ville gøre med det ekstra rum der engang var vores køkken. Jeg har i dag lavet det helt om, og alt sammen har kostet mig under 300kr. Jeg er meget tilfreds med mig selv og resultatet. Det krævede ikke andet end udbytning af møbler og lidt oprydning, før rummet så sådan ud:

IMG_6352

Jeg føler rummet er kommet meget mere til sin ret, og nu kan jeg sidde og blogge, mens jeg nyder udsigten ud over vores sø. Det er et helt andet rum, bordet fandt jeg IKEA til inden penge, og resten var ting jeg havde i forvejen.

IMG_6355

Puderne er gamle og fundet i H&M, og billedet var min 1 års bryllupsgave til Kasper. Mere om det i et andet indlæg. Jeg elsker bukkene, de minder om HAY med kostede ingenting.

IMG_6354

Jeg har indrammet vores bryllups invitation, som hænger til evigt minde. Jeg har også fået glæde af min store Lyngby vase til gavepapir. På bordet står min Exel skål med låg, der har jeg kvitteringer og andet kedeligt. I vinduet kan man skimte at jeg er ved at samle dåser til vores julestue.

IMG_6346

Jeg mangler kun gardiner nu, så er ekstra værelset klart til brug, kom gerne med andre tips, hvis I har gode ideer?

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Fordi jeg ikke kan lade være...