Autentisk thaimad hjemme

En god ide til julekalender

DSC_0018

Her hjemme er vi pjattede med jul, jeg er allerede igang med at finde gaver til min mors julekalender. Jeg syntes det er sjovt at bruge tid på at finde de helt rigtige gaver til hende, jeg er så heldig at jeg kan købe ting i hele verden til hende, så jeg kan roligt sige den bliver rigtigt god. Glæd dig Muttis;). Min mor laver også en til mig, og en til Konrad og så skal han også have lov at vælge en med låger. Men så hørte jeg en kollega fortælle en virkelig god ide til familien. De har to børn, og er to voksne, så de har valgt at de alle skal have 6 gaver hver, dvs at hver 4. dag, må man hver åbne en gave. Så finder de voksne nogle til hinanden og børnene laver også en lille ting til mor og får. Så glæder de sig hver morgen, og det giver dem et fint billede af, at man skal dele, og at man ikke altid får noget allesammen. For os er det lidt svært, da vi begge er meget væk, men jeg var helt vild med ideen. Måske nogle af jer, med et “almindelig” arbejde, kan få glæde af ideen.

DSC_0008

1 kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Autentisk thaimad hjemme