Halloween lykke

En eventyrlig tur

pa140877

Reklame:Sidste weekend, havde vi den mest fantastiske tur til Legoland. Jeg tror aldrig Konrad kommer til at glemme oplevelsen. Jeg var der selv som barn, og husker tydeligt, hvordan jeg fik mit første kørekort, og hvor sjovt det var at alt var bygget i LEGO. Billedet af toget der kørte oppe over Legobyen, er så ikonisk, og bringer så mange minder tilbage. Men alt er jo blevet større, og forlystelserne så vilde. Vores yndlings var Ninjago, jeg har aldrig set lignede i Danmark og vi var alle super imponerede. Man fik 3D briller på, og skulle hjælpe vores venner fra Ninjago med at skyde de onde og til sidst en kæmpe boss. Det var så livagtigt og sjovt, vi måtte selvfølgelig prøve mange gange. Prikken over i´et var selvfølgelig at vi også sov i et sejt Ninjago værelse om natten. Jeg elsker detaljer, og jeg har aldrig set et så gennemført hotel. Selv på badeværelset var der Lego, i værelset var der også et kæmpe Legoæg hvor der var et øje der lyste en gang imellem. Helt eventyrligt og fantastisk gennemført.

pa140885pa140881

Vi valgte at besøge dem nu, fordi de holder Halloween, og hvis der er noget vi elsker, er det denne tid. Jeg må sige at selvom jeg elsker Tivoli, så var det hele turen værd at opleve Legolands Halloween. Man kunne købe en pose til 20 kr, og så besøge en masse hekse, trolde og spøgelser og sige brick or treat. Så fik børnene altså enten Lego eller slik i deres poser. Jeg elsker konceptet. De holder Halloween resten af oktober, hvis andre skulle have lyst til at besøge den eventyrlige park.

pa150896pa150900pa140874pa140845pa140851

LEGOLANG HAVDE INVITERET OS IND I PARKEN, VI SIGER MANGE TAK FOR DEN FANTASTISKE OPLEVELSE.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Halloween lykke